Sličica posta

Dobro došli i hvala vam što pratite naš rad pri izradi SA:MP moda.

U game mod se trenutno ulaže puno truda i vremena kako bi smo vam pokazali da će vrijediti zaigrati na nađem serveru i kako će biti dosta zanimljiv stvari. Kao što vam je svima poznato radnja igre će se vršiti u LS-u jer je najbolji grad za primjenu jednog RL-a servera, ali to ne znači da ostali gradovi neće biti na raspolaganju i da se neće koristiti. Drugi gradovi će dolaziti u kontakt ponajprije zbog poslova na serveru jer će se neke rute odvijati i van LS-a. Server će se sastojati od velikog izbora poslova pa tako i od zarada. Sve detaljnije što se tiče poslova će doći kasnije kada se sistem poslova odradi 100% i kada budemo sigurni da sve radi bez greške. Uz sve to na serveru će za početka biti 10 organizacija. Kao što je svima poznato one se dijele na legalne i ilegalne. Pod legalne organizacije spadaju (PD – FBI -SWAT, MD – Medical Department, FD – Fire Department , RTL Televizija, Vojska). Pod ilegalne spadaju Bande i Mafije. Bande (Ballas, GSF, MS13 i Hitman Agency), mafije (Yakuza i LCN). Svaka banda ima svoj teritorij i to znači da će moći isto tako da jedna banda od druge može da zauzme teritorij i da pri tome ispadne mali kaos na nekim relacija i zato normalnim građanima želimo preporučiti da se klone tih dijelova grada. Ali u sve to lako mogu biti umiješani prsti i mafija, jer i on kroz sve to imaju neki cilj.

Sami izgled našeg servera će biti taj da olakšamo što više našim igračima tako što ćemo ići na soluciju da imaju što manje tipkanja. Sve funkcije će se odvijati putem pritiska na određeni broj ili slovo i zatim će vam izlaziti dijalog sa gotovim ponudama i vi samo izaberete što vam je potrebno. Uskoro sve to možete očekivati i slikovnom obliku, a tako i u video obliku.

Naš tim se trenutno sastoji od 3 čovjeka i malo nam je sve u stisci sa RL obavezama, a tako i oko servera. Zato vas molimo za strpljenje.

U koliko mislite da bi ste nam mogli pomoći u bilo kojem obliku slobodno nam se obratite putem Facebbok-a ili Instagram gdje smo online na društvenim mrežama.